Hoppas kunna uppdatera denna sida bättre from nu.

Den gamla rally kadetten är såld men vi har infärskaffat en ny.

Har blivit 3 st tävligar i år för Annso och Jocke.

Offerdalingen tvingades de bryta efter en avåkning som slutade i ett stenrös.

Sedan var de till Umeå under SM veckan och åkte SM sprinten där de slutade med en 6e plats, tyvärr räckte de inte ända till final.

Sedan under helgen som varit var de till Ilsbo och åkte Monitorrallyt där blev de en 2a plats i klassen och en 6e plats totalt.

Nu laddar de upp inför Härjedalsbricka som går av stapeln i Sveg på söndag.

Även sponsor arbetet är i full gång så att Jocke och Annso skall kunna nå sitt mål - Rally SM i Östersund 28/2 - 1/3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

X-cupen Ljusdal 18 Maj 2013

Annso kunde tyvärr inte starta då hon blev av med bilen under förra helgen då hon var och åkte X-cupen tävlingen i Söderhamn som resulterade i en 3e plats i C-finalen.

Rickard hade en väldig fart uppe när de var x-cupen på hemmaplan som gällde.
Han började med en klockren heatseger på en gång vilket han fortsatte med under hela dagen.

1,1,1 blev de i kvalen, han och Jocke Stattin var de två som var fullpoängare inför finalerna, där valde Rickard startstår två och de var han samt Jocke som ryckte iväg i starten, men uppe på kröner i andra kurvan tog Rickard lite fel spår och Jocke kunde rycka ifrån. Men Rickard gav inte upp utan fortatte att kämpa och de räckte till en 4e plats i A-finalen.

15 September

I lördags startade Annso och Rickard i Siljasvängen, de va grymt fina vägar och de flöt på riktigt bra.
Men i mitten på sista sträckan tvingades syskonen att bryta, de va en trasig drivknut som satte stopp denna gång.
De hade grymt skoj så länge de varade och de flöt på riktigt bra.

Tyvärr så slutade denna tävling i sorgens tecken så en grym rallyförare Sten-Erik "Stene" Eriksson förolyckades.
De va pga ett sjukdoms tillstånd som han somnade bakom ratten och körde ut i skogen.
Han var en förebild för många, en alltid glad och trevlig person.

Nu är de bara att ladda om inför söndagens sista tävling i Hälsingeserien.
Denna gången kommer Annso att ha storasyster Louise med i högerstolen.

1 Juli

Igår var de 4e deltävlingen i X-cupen i Söderhamn.
Det gick inge vidare för Annso efter 2a omgången så ville inte fjäderbenet vara med längre så de var slutkört för dagen.
Nu är det några timmar i garaget som behövs och ladda inför Hedes 3dagars tävling 27-29 Juli där både Annso och Rickard skall köra.

19 Juni

Midsommar yran i Sveg. Denna helg började på torsdagen med en backtävling för folkrace samt rallybilar. Annso och Rickard var med och åkte och de fullföljde tävligen. Ett väldigt roligt arrangemang som troligtvis kommer att bli av nästa år vid midsommar också. Nu laddar Annso inför X-cupen i Söderhamn men Rickard spar på krafterna tills 2dagars tävlingen i Hede sista helgen i Juli.

19 Maj

X-cup premiär i Ljusdal, för Rickard slutade/började det inge bra han rullade redan i 1a heatet, tror de blev cirka 5,5 varv i samma kurva som Annso rullade på 2dagars tävlingen ifjol.
Annso gick det bättre för hon tog en 4e plats i C-finalen.

Nu är det bara att ladda om tills nästa tävling.

5 Maj

Idag var det meningen att Annso skulle ha syster Louise i höger stolen och att Rickard skulle åka med Jocke Halvarsson men halvvägs till Sundsvall ringer tävlingsledningen och meddelar att de måste ställa in tävlingen då de kommit 1,5dm snö på sträckan. Så de var bara att vända hem igen.
Tråkigt men tyvärr så är vädret ingenting som man kan styra över.
Nästa start för Annso och Rickard blir nog X-cupen (Folkrace) den 19 Maj hemma i Ljusdal.

30 December

Rickard och Annso va i Östersund och åkte Nyårsrundan. Denna gång var det Annso som åkte kartläsare med Rickard, allt flöt på jätte bra och de hade ett fint tempo men i slutet på SS1 i ett vägbyte sa växellådan upp sig så de var bara att slänga in handduken. Nu är det bara att ladda om inför nästa år med nya utmaningar.t

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR WIKSTRÖMS MOTORSPORT

1 Oktober

Annso åkte upp till Timrå för att köra sista folkrace tävlingen för säsongen (Sista chansen) blev 3a,4a,3a i kvalen så det räckte till en B-final men där kunde hon tyvärr inte starta då bilen inte ville vara med längre, så där blev det en 5e placering. Men hon är nöjd med dagen ändå. Rickard däremot tog och åkte ner till Sösdala i Skåne och hämtade en Rallybil. Så nu har även Rickard skaffat sig en Grupp E bil =)

Vedasprinten (rally) 17 September

Eftersom Annso rullade med folkrace bilen den 28 augusti så var det Rickards tur att göra premiär i förarstolen denna helg under rally tävlingen i Veda. Rickard körde och Annso var kartlästar det började bra redan efter första sträckan när de körde till sig en ledning på tiden 3:10,3 sedan blev det ännu bättre efter åk 2 då tiden blev 3:09,3 men en ledning på 4sek inför sista sträckan så stämmde allt så Rickard och Annso körde i mål på tiden 3:08,0 och med sluttiden 9:27,6 hade man en seger i C Grupp E, tvåa blev Thomas Åsberg och Agnes Åsberg med tiden 9:36,8 och trea blev Oscar Nilsson och Tobias Nilsson med tiden 9:59,1.

2dagars Ljusdal 27-28 Augusti.

Nu va de ett tag sen vi skrev här, nu skall det bli skärpning på detta.
Ihelgen var det folkrace här hemma i Ljusdal, Rickard var full poängare (21) efter lördagen och Annso hade 12poäng och låg då i en B-final. Annso skulle ut i sista kval heatet som kördes under söndagen och var taggad till max, men det
roliga tog slut efter 1,5 varv då blev det en prdentlig rull på 2,5 eller 3,5 varv, men Annso hade tur i oturen det slutade med "endast" ett knä ur led. Rickard tog sig till A-final efter ännu en heatseger och i A-finalen blev det en 2a plats.

Sponsorcupen deltävling 2 Hede MK

Idag 4/6 va de Hede och sponsorcupen som gällde Annso blev 6a i A-finalen efter en startsmäll men är ändå nöjd med dagen i helhet. Nu är det bara att ta nya tag. Lördag 11 Juni är det rally och Siljasvängen som gäller men denna gång kommer Annsofi att ha Jocke Halvarsson i högerstolen då Rickard är borta på jobb. Så vi hoppas att även de går bra.

Galaxiecup deltävling 1 Timrå MK

I lördags 28/5 var Annso, Rickard å Jocke till Timrå och körde första deltävlingen i Galaxiecup. Annso Blev 2a,4a och 1a sedan blev det en 5e plats i A-finalen. Rickard var 2poäng ifrån final efter 2a,4a och 3a i Kvalen. Jocke blev 2a, 4a och 2a och de saknades endast 1poäng ifrån final.

X-cupen 21Maj

Är nu avklarat och Rickard tog sig till C-final där det blev en 2a plats. Och Annso fick en ny bil en Opel kadett. Så nu blir det snart folkrace för henne oxå.

Ljusdals Nytt reportaget har nu kommit ut och blev väldigt lyckat ni kan läsa detta på: http://helahalsingland.se/kontakt/ljusdalsnytt/pdftidningljusdalsnytt

Nu drar folkrace säsongen igång på lördag med första deltävlingen på hemmabanan i Ljusdal

Annso har ingen bil ännu så hon får stå på sidan å kolla denna gång men Rickard har fått ihop sin Saab så han skall köra. Vi får hoppas att sakerna hoppas att sakerna håller ihop för honom.

Alla är hjärtligt välkomna till Kåtmyrabanan Lördag 21 Maj 10:00

Ljusdals Nytt

Idag söndag 15/5 har vi varit upp på banan en sväng, Therese Nilsson från Ljusdals Nytt var och knäppte lite bilder på Annso och Rickard samt skrev ett reportage som kommer att finnas http://helahalsingland.se/kontakt/ljusdalsnytt/pdftidningljusdalsnytt, Bilderna hittar ni under bilder här på hemsidan.

Eriksnäsbosprinten 9okt

Näst sista deltävlingen i hälsingeserien körds den 9okt i Bollnäs.. Annso och Rickard körde på bra och slutade 3a i C-förare Grupp E tätt efter Lars Olov Sundqvist.

Annso och Rickard låg 2a tills de skulle ut på sista rundan men då var det Lars Olov som drog de längsta ståret och knap andra platsen..